Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2010 22:50 - Бизнесдама си купи 20 вибратора!
Автор: megynews Категория: Бизнес   
Прочетен: 967 Коментари: 0 Гласове:
0



Гейове се избиват за 31-сантиметров изкуствен пенис.
Бизнесдама наскоро си поръчала двайсетина вибратора на стойност 2000 лева! Това разкри пред репортер на “ШОУ” Янис Попов, собственик на няколко сексшопа по Черноморието.

По думите на притежателя на “палавия” бизнес жената влязла в единия от бургаските му магазини и, очевидно от притеснение да не я видят вътре, казала: “Дайте ми от всеки вибратор по един, защото бързам”, след което се метнала в лъскав джип BMW, който я чакал отвън.

Секс по време на обир пък бил заловен да прави 43-годишен созополчанин, разкри още шокиращи случки Попов. Мъжът, който си търсел работа, имал кофти ден и решил да удави мъката си в алкохол. След като излязъл от кръчмата, той нахлул с взлом в близкия сексшоп, на чиято витрина била изложена надуваема кукла. Когато полицаите пристигнали, взломаджията правел секс с надуваемата "дама" върху тезгяха на магазина, шепнейки нежни думи в ухото й.

В сексмагазина на Попов в Поморие пък са въведени нови правила за клиентите - в понеделник сутрин в магазина мъже не се допускат. Причината за необичайната забрана е, че жените се срамували да пазаруват “любовни играчки” в присъствието на мъже.

Както може и да се предположи, в в сексшоповете на Янис се харчат предимно вибратори. Най-евтините приспособления струват по 9 лева и представляват нещо като шапчици за пенис, оформени по различен начин. Някои от тях направо изумяват с формите си - приличат на брадавичести корнишончета или пък на развълнувани таралежчета. Хитът този сезон е така нареченото "Зайчето на Джери". То представлява силиконово кръгче със закривени ушички, през които преминава минивибратор. На това устройство му викат и виброяйце. Предназначението му е да трепти с постоянна честота, като по този начин масажира G-точката във влагалището на жената.

При мъжкарите-егоисти в секса ушичките на заeка се обръщат надолу и така ефектът за дамата е само от виброяйцето, а пък за партньора й - и приятно стимулиращия масаж на тестисите, признават си люде, запознати интимно със “Зайчето на Джери”. Палавият дългоушко се намира на цени от 45 до 135 лева и не се търси само от хетеросексуални двойки. Оказва се, че

и лесбийките също му налитат яко.

Последователките на Сафо обаче се бръкват малко по-дълбоко в джоба, тъй като за пълноценно удоволствие им трябват две “джерита”. А ако си нямат двоен пенис, съвсем спокойно могат да си вземат - най-евтиния двустранен силиконов вибратор без екстри - ротационни и други, струва 89 лева. Е, за мързеливите и претенциозните се намират и женски пенис-колани с различни задоволяващи функции на стойност от 129 до 140 лева.

"Най-красивите и интелигентни жени, които съм виждал, са или лесбийки, или пък дами на възраст от 35- до 45-годишна възраст", твърди Янис Попов. И пояснява, че двете категории са жени, които знаят какво искат и как да си го получат. И като пример показва най-търсения вибратор на батерии, който едновременно се движи възвратно-постъпателно, ротира, а пък малко бобърче с дълго трептящо езиче стимулира едновременно и клитора, и еротичните точки около ректума. “Е те това нито един мъж не може да постигне”, твърди специалистът по сексиграчки, който предлага силиконовото чудо срещу 164 лв.

Мъжете също не могат да се чувстват ощетени. За тях например има

стенеща изкуствена вагина –

хит сред самотните мачовци. Сред мъжете около 30-те най-голям хит са слиповете с артистично пришити отпред на "пакета" или банан, или пък учудено синьо слонче с неособено големи уши, но за сметка на това с впечатляващ хобот. На тези палави гащи налитат и мъже, и жени, навярно заради атрактивната им цена - 14 лева. Пак за същата сума като топъл хляб се изкупува мъжка готварска престилка под формата на къси панталонки. Комичноеротичният ефект се проявява, когато се бръкне в "дюкяна" на панталонките и отвътре се изважда еднометров пенис, завършващ с отварачка за бира. Престилчицата е известна още като

"Марко Отварачката" по подобие на фолкгърлата Мара Отварачката,

развеселено разправя купувач.

Доста народ се отбива в сексмагазините и за жизнено необходими препарати. Голяма част от жените на средна възраст, които редовно ги посещават, са... болни от гуша. При това заболяване влагалището не се овлажнява и сексът става болезнен. Затова дамите си купуват (срещу 42 лв.) шишенце с екстракт - "испанска муха", което ще им стигне за 100-150 дози. 10-15 капки, изпити преди любовния акт, отключват хормон в щитовидната жлеза, който въздейства на мозъчната кора и оттам тя изпраща импулси към матката. Все пак дамата трябва да е сигурна, че ще има кой да я задоволи, тъй като освен овлажняващ ефект възбудата е достатъчно силна да изкара от равновесие и най-фригидната лейди.

Другото най-често купувано средство са задържащите спрейове за мъже. Оказва се, че много бургазлии имат точно такъв проблем, а спреят срещу 42 лева., стигащ за 200 дози (т.е. полови акта) го решава от раз. Гейовете също не го подминават. Те издирват и с колекционерска страст трофей - изкуствен пенис. Става въпрос за отливка от фалоса на починалия от СПИН порноактьор Джон Холмс. Това чудовище, струващо 237 лв., е с размери, способни да накарат да посинее и най-надареното магаре. Пенисоподобният звяр тежи малко повече от кило, дълъг е 12 инча или в нашенски мерни единици към 31 см.!!!

Мартин АЛЕКСАНДРОВ







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: megynews
Категория: Новини
Прочетен: 198929
Постинги: 33
Коментари: 191
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930